Over…

Welkom! Leuk dat u op mijn pagina bent geland.

Waarnaar bent u op zoek?

Als u een betrokken coach zoekt die u behulpzaam kan zijn bij uw interactieve, communicatieve vaardigheden dan heeft u die gevonden!

Zoekt u een trainer voor kleine groepen, voor een cursus of workshop: kijk dan even verder op mijn pagina bij ‘Training&Workshops’ en vergeet daarna niet om even het kopje ‘Reacties’ aan te klikken.

Mijn missie is: “Vanuit betrokkenheid en in samenwerking bijdragen aan een maatschappij die werkt voor iedereen, omdat niemand gelijk is en alle mensen gelijkwaardig zijn.”

Na 25 jaar als zelfstandig adviseur en ondernemer te hebben gewerkt, ben ik per december 2012 bij de Nederlandse Spoorwegen gaan werken als Hoofdconducteur. Een mooi beroep met veel afwisseling en veel contact met reizigers. Sinds januari 2017 help ik op mijn vrije dag particulieren en kleine groepen om hun communicatieve vaardigheden te versterken.

Op 12 april 2017 begint mijn workshop   ‘Zelfvertrouwen in communicatie’
bij de Volksuniversiteit te Amersfoort.

Mijn naam is Arjen J. Hoving, mijn klanten noemen mij een ‘MotivatieMentor’ en als u een afspraak wilt maken of meer over mij wilt weten, kijk dan gerust even op mijn LinkedIn-profiel of op Facebook.