Reacties

Door klanten ervaren kwaliteiten: 

‘Aangenaam’, ‘Creatief’, ‘Deskundig’, ‘Geweldige resultaten’, ‘Hoge integriteit’, ‘Op tijd’, ‘Waar voor je geld’.

Reacties van klanten:

Arjen is een topper…Prettig benaderbaar en hij weet hoe en vooral waarheen de hazen moeten en kunnen lopen….”

Kundig, enthousiast & betrokken coach voor (startende) ondernemers”

Arjen heeft gereageerd op een hulp vraag vanuit LinkedIn en ik heb een zeer aangenaam gesprek met hem gehad. Open instelling, luisterend, concreet en snel denkend en oplossingsgericht. Daarnaast de persoonlijke touch, maakt dat Arjen een prettige gesprekspartner is én ook goed doorziet wie en wat je bent en wat je capaciteiten zijn. Dank!”

Ik heb veel geleerd van Arjen. Het maken van een ondernemingsplan was erg waardevol. Ik kan mijn projecten nog beter plannen. Arjen, heel fijn om met je te werken. Ik heb er nog dagelijks plezier van. ”

Arjen is direct, deskundig, maar vooral bereikbaar! Voor een op een coaching, met gevoel voor een glimlach! En daarna gewoon je huiswerk doen!”

Arjen heeft mij begeleid als docent bij beginnend ondernemerschap. Naast de broodnodige ferme schouderkloppen was er ook opbouwende kritiek. Het resultaat was een keurig, onderbouwd bussinesplan. Nog steeds maak ik updates in dit document, vooral ”ter leringh” maar ook ”ende vermaeck” . Thnx Arjen!!”

Tijdens het opzetten van een kleinschalige uitgeverij bekroop mij steeds sterker het gevoel dat dit voor mij niet de juiste keuze was. Na een gesprek met Arjen Hoving van Ondernemend Werken, die mij daarbij begeleidde, heb ik mijn hart en gevoel gevolgd. Met als resultaat een bedrijf dat in opdracht overlijdensrituelen verzorgt. Arjen, nog bedankt voor het fijne gesprek gisteren, ik heb echt heel veel aan jouw advies gehad!”

Hoe een balletje kan rollen: Een klant, die vanuit WAO naar zelfstandigheid werd begeleid kreeg tijdens het intakegesprek met Ondernemend Werken feedback over zijn manier van communiceren. Met als gevolg het advies om de training Resultaatgericht Communiceren te volgen. Zijn reactie na afloop van de training: “Ik heb inzicht gekregen in mijn wijze van communiceren en waarom negatieve reacties daar het gevolg van waren. Ik heb geleerd hoe ik dat op positieve wijze kan ombuigen. Deze training heeft mij ook geholpen om beter sturing aan mijn privé-leven te kunnen geven.”

Sinds de eerste initiatieven om een bedrijf te starten kwamen wij allerlei drempels tegen. Je kent dat wel; van de Kamer van Koophandel tot de Belastingdienst, en van een boekhouding met beginbalans tot Algemene Voorwaarden en bedrijfsverzekeringen. Omdat een spreekwoord ons nu een keer vertelt: “Schoenmaker, blijf bij je leest!”, zijn wij gaan zoeken naar ondersteuning hierbij.
Zo kwamen wij in contact met Arjen Hoving van Ondernemend Werken. Samen hebben wij een goed sluitend bedrijfsplan opgesteld, waarmee je bij een bank aan kunt komen. Wij bedanken Arjen Hoving voor zijn meer dan enthousiaste inzet om ons bedrijf te adviseren. Vooral zijn boekhoudkundig inzicht en nuchtere kijk op zaken doen, heeft ons een flinke duw voorwaarts gegeven”.

Over de workshop ‘Tarieferen en Prijsstelling’: “Dank voor de opmerking dat m’n ogen gingen glinsterden toen ik over mijn plannen vertelde. Ik heb zelf namelijk het gevoel dat het niet opschiet, het duurt zo lang allemaal en ik word er af en toe echt moedeloos van. Helemaal als ik met cijfers aan de gang moet omdat dat nooit mijn ding is geweest maar ik zet door omdat ik in mijn plan geloof. Ik vond het heel nuttig gisterenavond en heb in de korte tijd toch veel opgestoken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *