Training & Workshops

Ondernemend Werken biedt u een training en een aantal workshops die het resultaat van uw inspanningen helpt verhogen.

Training “Hoezo, niet begrepen…!?…”

 • In deze training wordt met modellen het effect van situationeel, resultaatgericht communiceren verduidelijkt en geoefend waardoor u mentaal weerbaarder wordt, u uw zelfvertrouwen vergroot en daardoor nog meer kans heeft om uw beoogde doelstelling te realiseren.
 • Informeer naar de mogelijkheden via de pagina ‘Contact’.

Workshop ‘Planning, Organisatie en Agendabeheer’

 • In deze workshop leert u met behulp van praktisch agendabeheer uw werkzaamheden beter te plannen en te organiseren waardoor u effectiever kunt werken en u meer  privétijd overhoudt.
 • Informeer naar de mogelijkheden via de pagina ‘Contact’.

Workshop ‘Sturen op cijfers’
(Diegene van wie het meeste geld in uw bedrijf is, is de baas over uw bedrijf!)

 • Tijdens deze workshop leert u op welke wijze winstverbetering mogelijk is en administratie en boekhouding een mogelijkheid is om effectiever te kunnen werken.
  U leert hoe u op eenvoudige wijze ‘interne kengetallen’ kunt produceren waarmee u de brutowinst op positieve wijze kunt beïnvloeden en daarmee de continuïteit van uw onderneming bevordert.
  In het bijzonder leren retailers/winkeliers hoe zij de winstgevendheid van hun verkoopruimte kunnen beoordelen en beïnvloeden.
 • Informeer naar de mogelijkheden via de pagina ‘Contact’.

Workshop ‘Tariferen en Prijsstelling’

 1. Het (her)bepalen van het juiste uurtarief.
 2. Het berekenen van de minimale verkoopprijs.
 • Dienstverlening: Aan de hand van rekenvoorbeelden wordt aan u uitgelegd hoe – en op welke verschillende manieren – u het noodzakelijke uurtarief kunt berekenen en vergelijken met collega’s.
 • Handel, horeca, productie: Aan de hand van eenvoudige rekenvoorbeelden wordt aan u uitgelegd hoe u gemakkelijk de minimale verkoopprijs kunt berekenen.
  Er wordt aandacht besteed aan factoren die van invloed zijn op de prijs: de vaste en variabele kosten, de invloed van de markt, de inkomensbehoefte etc.
  Over het algemeen vindt men het moeilijk om de berekende verkoopprijs of het vastgestelde tarief over het voetlicht te brengen. Tijdens de workshop wordt u mondeling geïnformeerd hoe u daarmee kunt omgaan.
 • Informeer naar de mogelijkheden via de pagina ‘Contact’.

Workshop ‘Acquisitie en Relatiebeheer’

 • Zonder klanten geen omzet en zonder omzet geen inkomen. En een klant vasthouden is goedkoper en eenvoudiger dan steeds weer opnieuw nieuwe klanten moeten vinden. Tevens voorkomt effectief relatiebeheer dat er potentiële omzet weglekt naar de concurrentie.
  In deze workshop leert u uw eigen niche te kiezen, uw doelgroep te bepalen, op welke wijze die doelgroep benaderd kan worden en hoe u klantloyaliteit realiseert.
 • Informeer naar de mogelijkheden via de pagina ‘Contact’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *